Priebeh výučby v týždni od 11. 10. do 15. 10. 2021

    Prečítajte si aktuálne informácie ohľadom výučby na FF KU počas nasledujúceho týždňa.
    Priebeh výučby v týždni od 11. 10. do 15. 10. 2021

    Na základe vývoja epidemiologickej situácie na Slovensku bol okres Ružomberok od pondelka 11. 10. 2021 zaradený do druhého stupňa ohrozenia (bordová farba). V zmysle pokynov vyplývajúcich z COVID automatu bude výučba prebiehať s obmedzeniami, čo pre FF KU znamená, že na prezenčnom vyučovaní v miestnosti môže byť prítomných najviac 20 osôb. Predmety, v rámci ktorých je v skupine viac ako 20 študentov, sa preto budú vyučovať online. Online výučba bude realizovaná v čase platného rozvrhu.

     

    1. Študenti, ktorých sa týka prechod na dištančnú (online) výučbu, dostanú o tejto skutočnosti v piatok poobede informáciu cez AiS2. Tí študenti, ktorí takúto informáciu nedostanú, pokračujú v prezenčnej výučbe.

    2. O podrobnostiach a konkrétnom priebehu online výučby jednotlivých predmetov Vás navyše počas najbližších dní budú kontaktovať jednotliví vyučujúci prostredníctvom emailovej komunikácie alebo oznamom v informačnom systéme AiS2 alebo Moodle FF KU.

     

    Pevne veríme, že ide len o dočasné prerušenie prezenčnej výučby a že výučba bude onedlho pokračovať prezenčným spôsobom.