Cena dekana FF KU za rok 2021

    Dekan fakulty pravidelne oceňuje zamestnancov aj študentov fakulty za ich činnosť v predchádzajúcom roku. Nomináciu na ocenenie môže zaslať každý zamestnanec alebo študent fakulty.
    Cena dekana FF KU za rok 2021

    Vážení zamestnanci, milí študenti,

    chcel by som sa poďakovať zamestnancom aj študentom a oceniť ich prácu a aktivity realizované v roku 2021. V súlade s predpisom Cena dekana FF KU v Ružomberku, by som rád udelil Ceny dekana FF KU v Ružomberku za rok 2021. Chcel by som Vás preto požiadať o návrhy, z ktorých vyberie komisia zostavená zo zástupcov zamestnancov a študentov.

    V súlade s dokumentom o cene dekana je možné návrhy podávať v nasledovných kategóriách:

    Pri zamestnancoch:

    a) pedagogická činnosť,

    b) publikačná a vedeckovýskumná činnosť,

    c) prezentácia fakulty a spolupráca s verejnosťou,

    d) mimoriadne kvalitné vykonávanie pracovnej činnosti,

    e) podpora fakulty z externého prostredia.

    Pri študentoch sa spravidla zohľadňuje reprezentácia fakulty, tvorivá činnosť, publikačná alebo výskumná aktivita.

    Návrh môže podať každý zamestnanec alebo študent fakulty. Svoje návrhy prosím zasielajte emailom zároveň na nasledovné dve adresy: eugen.zelenak@ku.sk a janka.cervenova@ku.sk. Návrh by mal obsahovať meno a priezvisko navrhovaného zamestnanca alebo študenta, kategóriu a stručné zdôvodnenie návrhu v rozsahu max. 200 slov a meno navrhovateľa. Uzávierka návrhov je 11. 4. 2022 o 10:00. (Rozhodovanie komisie sa uskutoční do konca apríla 2022. Navrhovatelia budú informovaní o možnosti zúčastniť sa zasadnutia komisie, ak by mali záujem osobne predstaviť svoje návrhy.) Zoznam ocenených v minulosti nájdete na webstránke fakulty v časti Ocenenia.

    S pozdravom

    Marek Babic